Slagveld op en om het platform

Diverse media volgen de rechtzaken tussen Apple en Samsung. Terecht ook, behoorlijk interesting. Zo ook MobileCowboys, mijn favo en onder vele Nederlanders de populairste mobile webblog. Onderstaand een laatste update van zaterdag 15 oktober.

Op diverse continenten doen rechters inmiddels uitspraak in de rechtszaken tussen Apple en Samsung. Het zijn er inmiddels zoveel, en de inzet vaak zo verschillend, dat het lastig is om een volledige update te geven. Door een aantal uitspraken lijkt Apple inmiddels op diverse punten terrein te winnen, en niet alleen ten opzichte van Samsung, maar van Android in het algemeen.

Overzicht
Hoe zat het ook alweer? In Duitsland heeft de rechter (voorlopig) bepaald dat de Galaxy Tab teveel op de iPad lijkt, en heeft ook in tweede instantie dat (voorlopig) verkoopverbod in Duitsland bekrachtigd. De echte rechtszaak daarover moet nog volgen, maar voor daar een uitspraak volgt is het omstreden ontwerp allang weer ingehaald door andere modellen en gaat het alleen nog om een mogelijke schadevergoeding. Lees hier verder>>

PS. lees ook de reacties onder het helder gepubliceerde artikel eens. Lof!

Advertenties
Getagged , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: