We are Alive!

Jaah, we zijn online! Na een aantal weken zweten en zwoegen is het eindelijk zo ver, de iPhone game die in opdracht van Orange Babies is geproduceerd, “Birds and Babies”, is nu te downloaden in de AppStore.

Het zijn voor ons erg spannende tijden want de vraag blijft natuurlijk: Slaat het aan? We zijn erg benieuwd hoe de game word opgepikt en hopen op ontzettend veel downloads. Voor ons is nu de opdracht om samen met Orange Babies en de makers(Angry Nerds) de game tot een succes te maken.

De game most 0,79 euro waarvan een deel naar Orange Babies gaat. Je slaat dus twee vliegen in 1 klap, want je steunt en het goede doel en je krijgt er een leuke iPhone game voor terug!

Via onze Facebook bouwen we langzaam aan onze community en fans van het spel. Via Twitter(#birdsandbabies) geven we hulp aan spelers. Daarnaast zullen we verschillende acties organiseren via social media(met name voor World Aids Day op 1 december), waarover later meer. Voor meer informatie over de game: www.birdsandbabies.com. Maar het belangrijkste is natuurlijk downloaden.

Thanks en vriendelijke groeten,

Team OrangeBabies

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: