About

In september 2011 starten Hogeschool Utrecht Nederland’s 2de editie van de HBO minor Mobile Business Design. Een half jaar lang buigen +/- 28 studenten zich over de vraag hoe je een idee over een mobiele dienst levensvatbaar maakt om het vervolgens te onderzoeken, te ontwikkelen en daadwerkelijk uit te voeren.  Jij, als ondernemer in de creatieve industrie, wordt uitgenodigd in dit proces te participeren.

Dat de wereld steeds mobieler wordt is voor ons als studenten geen onbekend fenomeen meer. iPads, smartphones en e-readers worden in het dagelijks leven toenemend gebruikt door grote groepen mensen. Mobile is niet meer weg te denken. Er dienen zich kansen aan voor creatieve ondernemers. Kansen die benut moeten worden. Maar, hoe richt je een levensvatbare mobiele dienst in? Wat zijn de succesfactoren? Wat zijn de valkuilen? Welke investeringen zijn noodzakelijk? Wie helpt je bij een onderzoek en de ontwikkeling van zo’n dienst?

Wij geven  je de mogelijkheid te participeren in de minor Mobile Business Design. Antwoorden op deze vraagstukken zul je van ons krijgen. Dit levert een concrete win-win op;  jij krijgt een oplossing en wij bekwamen ons in de vele complexe aspecten van mobiele diensten.

Je kunt dus deelnemen aan deze uitdagende minor door jouw idee over een mobiele dienst in te brengen, te briefen aan ons  en vervolgens enige begeleiding te geven gedurende het proces. Dat gebeurt in de vorm van het verzorgen van een lezing, een workshop of het bieden van faciliteiten.
Wij horen het graag!
Team Mobile Business Design
Studenten aan de FCJ

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: